Masia Cal Po, venda de llenya a domicili a Collbató i El Bruc
Tel. contacte: 937 770 887 Segueix-nos a:

Masia Cal Po

masia-cal-po-7

La Masia Cal Po és a 500 m de Collbató (Barcelona) als peus de la Muntanya de Montserrat. Amb un excel·lent accés, exclusiu per als nostres clients, s’arriba a un lloc privilegiat, tranquil, amb molt de sol i excel·lents vistes en mitg de la natura.

Les primeres cites escrites del Masia Cal Po es remunten a l’any 1540 i des d’aquest moment surt nomenada en diversos textos de la història de la comarca.

A principis del 2017 es començarán les obres de remodelació a fons de la casa amb la finalitat de dedicar-la a formació de terapies alternatives i agroturisme rural de qualitat, conservant els elements històrics. Des del primer moment vam posar el nostre interès a aconseguir el màxim gaudi i confort per als nostres clients, esperem poder tenir la casa en funcionament al 2018.

A Masia Cal Po trobarán: cuina equipada, gran menjador, sala amb TV, billar, llars de foc, jocs, etc. Cada habitació amb bany i TV i servei de connexió a Internet Wifi.

La casa disposarà de 8 habitacions, 2 sales d’actes, cuina, sales d’estar i pati interor.

A l’exterior barbacoes amb pèrgola, ampli jardí amb piscina, zona de Jocs (llit elàstic, gronxadors, tobogan, xarxa bàdminton), animals, pàrquing, etc.

Una altra particularitat de la casa és que està preparada per acollir un sol grup gran de fins a 20 persones o bé pot ser dividida per la meitat tancant tres portes insonoritzades per acollir dos grups més petits i cada part amb tota l’equipació.

Quan el client arriba a la casa la troba perfectament calefactada mitjançant l’ús de calefacció ecològica (solar i de biomassa), neta i llesta per gaudir-la.
Ens agrada la natura i els animals, es per això que tenim petits corrals d’animals.

Vine a disfrutar de l’experència de Masia Cal Po i emporta’t un record per tota la vida.